Om oss

Kärda Maskinservice AB har i snart 30 år haft förtroendet att reparera truckar och städmaskiner hos företag i vårt län. Kunder har kommit och gått men till stor del har vår kundkrets varit stabil och trogen och därmed gjort det möjligt för oss att bedriva vår verksamhet i så många år.

Vi erbjuder service och reparationer på alla marknadens kända truckmärken. Vår strävan är att truckförare och personal ska känna sig säkra med att de har rätt sorts truck till verksamheten och att reparationer och service samt gaffeltester utförs av kunniga och seriösa servicetekniker.


Vi kan erbjuda hela Hyster´s modellprogram från 1 ton till 52 tons lyftkraft. För att se hela modellprogrammet klicka här.

Vi har ett stort utbud av begagnade truckar från Atlet, Toyota, BT, Kalmar mm i alla prisklasser. Varje truck genomgår en mer eller mindre omfattande rekonditionering baserad på servicehistorik och skick.

Vi hyr också ut truckar, både kortare och längre tid och vi kan erbjuda finanslösningar genom DNB-finans.


I snart 20 år har vi också servat och reparerat städmaskiner. Vi har en servicetekniker med fullt utrustad servicebuss som åker runt till skolor, sjukhus, idrottsanläggningar och företag i länet.

Har ert företag behov av en ny/begagnad städmaskin eller reparation/service av en städmaskin så tveka inte att kontakta oss.

Se våra begagnade städmaskiner som vi har i lager.